Jacob Broersma
KU Leuven - ARTES Letterenbibliotheek

Ook dit jaar wil ik jullie onderzoek weer graag en van harte steunen. Ik hoop dat we zo weer iets dichterbij het "elimineren" van kanker komen.

Jacob Broersma

Ann Cammans
Boodschap van de vrienden van Christoph

Omdat we Christoph zijn lach, enthousiasme, fantasie, bezorgdheid, manier om te genieten van het leven, gewoonweg Christoph zo ontzettend hard missen en hopen dat geen enkel kind zijn super-toffe papa nog moet verliezen aan deze vreselijke ziekte!

Veel succes met jullie onderzoek!

De champagnevrienden van Christoph Cammans
 

Roland en Gerda Met-Gasia
Dankbaarheid

Eind oktober 2013 kreeg ikzelf te horen dat ik borstkanker had. Ik onderging een borstsparende operatie, kreeg aansluitend radiotherapie en vervolgens dien ik vijf jaar een hormoontherapie (Tamoxifen) te volgen. Ik mag mij tot hiertoe gelukkig prijzen dat men er “vroeg?“ bij was en ik tot hiertoe aan de goeie kant van de lijn mocht staan. Hoewel, er gaat geen enkele dag meer voorbij zonder meermaals aan die vreselijke ziekte te denken en de angst om te hervallen is nooit ver weg.

Je kunt als patiënt tienmaal, honderdmaal of misschien wel duizendmaal dankjewel zeggen aan iedereen die op die intense momenten voor je klaar staat maar uiteindelijk wil je zo graag iets terugdoen. Misschien kun je die dankbaarheid het beste tonen door iets te delen. Vandaar ook dat mijn man en ikzelf besloten om liever geen cadeautjes te krijgen t.g.v. onze zilveren huwelijksverjaardag maar verkozen er zelf ééntje te geven aan jullie organisatie.

Onze dank gaat uit naar eenieder die zich inzet en betrokken is in de strijd tegen die vreselijke ziekte. Dit zijn eerst en vooral de dokters maar evenzeer de verpleging, psychologen, maatschappelijke assistenten en hun ganse entourage. Even belangrijk zijn zonder twijfel ook al de wetenschappers die zich dagelijks inzetten om nieuwe technieken uit te dokteren om een kwaliteitsvolle medische behandeling te kunnen realiseren en die nieuwe, persoonsgerichte behandelingen kunnen bieden aan elke kankerpatiënt, die de kans op herstel of levensverlenging mogelijk maken. Het voelt goed om dat wetenschappelijk onderzoek een (klein) duwtje in de rug te kunnen en mogen geven.

Onze bijzondere dank gaat uit naar professor Neven, één van jullie bestuursleden en tevens mijn behandelde arts. Ik zal hem de rest van mijn leven oneindig dankbaar blijven.

Met oprechte dank voor jullie fantastisch werk !

Gerda en Roland
Hoegaarden

Luc en Mariette Kintaert - Van Dam
Strombeek-Bever

Naar aanleiding van de viering van onze Diamanten Bruiloft, vroegen wij aan familieleden en vrienden om een vrijblijvende bijdrage te leveren aan het Fonds voor Innovatief Kankeronderzoek. Op die manier willen wij ons steentje bijdragen aan het fundamenteel oncologisch onderzoek aan de KU Leuven, zodat wetenschappers sneller vooruitgang kunnen boeken en artsen aan kankerpatiënten de beste kansen kunnen bieden.

Van harte dank aan alle schenkers!

 

Marie Mullens
Lieve kleindochter van Vic Mullens

Ik heb voor mijn communie centjes ingezameld voor het kankerfonds omdat mijn leuke opa en nog een paar andere leuke mensen gestorven zijn aan kanker. Ik vind mensen met kanker helpen belangrijker dan cadeautjes krijgen. Ik hoop dat hierdoor andere mensen zullen geholpen worden.

Dankuwel aan de families Van der Perre en Mullens!